Coaching en Advies

Coaching en Advies: Individueel of voor het hele team.

In Between Onderwijs heeft inmiddels 25 jaar ervaring binnen het onderwijs  en weet wat het is om als leerkracht en intern begeleider tegemoet te moeten en willen komen aan de behoeften van alle leerlingen. Soms loopt het niet zoals je zou willen. Heb je behoefte aan een sparringpartner die met jou meekijkt in de klas of bij jouw werk als intern begeleider, dan ben je bij In Between Onderwijs aan het juiste adres.

Werkwijze:

 De coaching start altijd met een intakegesprek (vrijblijvend) waarin we jouw vragen helder maken en samen bepalen wat ik voor je zou kunnen betekenen.  

De coaching vindt altijd plaats vanuit jouw praktijk, dat betekent daarom als één van de eerste dingen dat ik zal observeren bij jou in de klas of wanneer je aan het werk bent als intern begeleider.  

Denkt u dat ik u verder kan helpen? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag mijn mogelijkheden!